Doamnele și domnișoarele au dat culoare orașului la Skirt Bike 2021 | Foto

  de Raluca Medeleanu | 19 septembrie 2021, 6:47 PM | Știri Arad

  0

  După o pauză de un an, îndrăgitul marș de biciclete dedicat feminității a revenit într-o formă mai restrânsă, însă la fel de plăcută pentru ochi. Doamne și domnișoare de toate vârstele s-au îmbrăcat în vestimentații colorate, feminine, în fuste, rochii, echipate cu pălării, ori coronițe de flori, și-au împodobit bicicletele și s-au adunat duminică, începând cu ora 14:00, în fața Palatului Administrativ, pentru a primi gratuit câte un număr de înregistrare, iar apoi, la ora 15:00, s-au aranjat în coloană și au pornit în marș, conduse de o mașină a Poliției și una decapotabilă care transporta trei „miss” arădence câștigătoare la diferite concursuri de frumusețe.

  Traseul din acest an a fost de la Primărie la Podgoria, apoi Gara CFR Arad, UTA, Lebăda, Piața Fortuna, retur, apoi până la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și înapoi la Primărie. A fost o priveliște cu adevărat îmbucurătoare, o pată de culoare într-o perioadă destul de gri pricinuită de pandemie.

  „Ne bucurăm foarte mult că am reușit într-un timp destul de scurt să ne organizăm și să aducem laolaltă doamnele și domnișoarele și să sărbătorim bicicleta și fusta și rochia. Practic, despre asta este vorba: despre promovarea bicicletei și sperăm din suflet să aducă din nou bucurie, iar anul viitor, la ediția cu numărul zece să reușim să facem o super, super ediție!”, ne-a spus Lidia Flutur Georgiu, una dintre organizatoarele principale ale evenimentului.

  Asistența tehnică pe parcursul traseului a fost oferită și de voluntarii de la Asociația Bicicliștilor Amatori și Asociația „La Bottega”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.