vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doamnele și domnișoarele au dat culoare orașului la Skirt Bike 2021 | Foto

  de Raluca Medeleanu | 19 septembrie 2021, 6:47 PM | Știri Arad

  0

  După o pauză de un an, îndrăgitul marș de biciclete dedicat feminității a revenit într-o formă mai restrânsă, însă la fel de plăcută pentru ochi. Doamne și domnișoare de toate vârstele s-au îmbrăcat în vestimentații colorate, feminine, în fuste, rochii, echipate cu pălării, ori coronițe de flori, și-au împodobit bicicletele și s-au adunat duminică, începând cu ora 14:00, în fața Palatului Administrativ, pentru a primi gratuit câte un număr de înregistrare, iar apoi, la ora 15:00, s-au aranjat în coloană și au pornit în marș, conduse de o mașină a Poliției și una decapotabilă care transporta trei „miss” arădence câștigătoare la diferite concursuri de frumusețe.

  Traseul din acest an a fost de la Primărie la Podgoria, apoi Gara CFR Arad, UTA, Lebăda, Piața Fortuna, retur, apoi până la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și înapoi la Primărie. A fost o priveliște cu adevărat îmbucurătoare, o pată de culoare într-o perioadă destul de gri pricinuită de pandemie.

  „Ne bucurăm foarte mult că am reușit într-un timp destul de scurt să ne organizăm și să aducem laolaltă doamnele și domnișoarele și să sărbătorim bicicleta și fusta și rochia. Practic, despre asta este vorba: despre promovarea bicicletei și sperăm din suflet să aducă din nou bucurie, iar anul viitor, la ediția cu numărul zece să reușim să facem o super, super ediție!”, ne-a spus Lidia Flutur Georgiu, una dintre organizatoarele principale ale evenimentului.

  Asistența tehnică pe parcursul traseului a fost oferită și de voluntarii de la Asociația Bicicliștilor Amatori și Asociația „La Bottega”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.