Doamne, dar cum ți-ai luat permisul? Scufița Verde cu mașina pe contrasens… dar măcar a respectat culoarea roșie!

  de Mihai Todoca | 27 martie 2019, 11:46 AM | Pamflet

  1

  (foto: Facebook Arad Traffic)

  Greu. Băi, dar foarte greu să îți aduci aminte cum se circulă prin Arad. Care sunt semnele de circulație și ce vor ele să îți spună, pe unde să o iei și pe unde să nu o iei… e ca și bancul cu Scufița Roșie și Scufița Verde.

  Cele două se plimbau prin pădure, iar la un moment dat s-au întâlnit cu lupul. Scufița Roșie, deoarece știa povestea, a știut pe unde să o ia, dar Scufița Verde pentru că nu știa povestea, a luat-o peste tot…

  Acuma, Scufița asta Verde, nu știm dacă într-adevăr nu a știut pe care bandă să se încadreze pe sensul de mers strada Miron Costin către Calea Aurel Vlaicu, sau dar a vrut să fenteze coloana de mașini.

  Nici nu știm care caz e mai rău pentru ceilalți participanți la trafic: nesimțirea sau neștiința.

  Sperăm să nu aflăm niciodată!

  Măcar a oprit la semafor, nu?

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.