sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doamna consilier Geanina Pistru, luați-vă cățelușul de vreți să-l puneți în locul lui Falcă și fugiți la Piața Spitalului! Nu dorm oamenii de două zile și e rost de voturi (Video)

  de Alin Olteanu | 12 septembrie 2017, 5:17 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  2

  Cică Macra, Claudia, acest city-manager istoric al orașului Arad, doarme bine noaptea. Deși locuiește – așa spun vecinii și noi nu-i contrazicem – undeva în apropierea blocului 3 din Piața Spitalului, ea poate să doarmă. N-o deranjează zgomotul infernal produs de un compresor de biciclete defect, care merge încontinuu, de zici că a fost pus de administrație să sufle praful de pe stradă sau sa ridice rochițele doamnelor și domnișoarelor cât încă e soare afară.

  Cum spuneam, Macra nu aude și doarme bine. Asta nu ar fi o problemă. Adevărata problemă e că domnii din Primărie și, înțelegem, și Poliția Locală, nu aud nici telefonic ce li se spune… darămite compresorul de pe pistele de bicicletă ale lui Gogu de la Primăria Arad.

  Cam așa li s-a spus în urmă cu 48 de ore celor care se dau de ceasul morții să plătească impozite de zona „A+”,  de când compresorul funcționează non-stop cu curentul plătit de noi toți: „Domnilor, vrem să reclamăm faptul că nu putem să dormim deoarece pe timp de noapte compresorul pentru biciclete aflat în apropierea blocului nostru face un zgomot foarte stresant. S-a stricat”.

  Na… bun. Cum ați auzit voi și nu ați făcut nimic, așa și Primăria Arad. Nimic. Niente. Zero. Nula. P…a!

  Zgomotul „curge”, curentul se consumă, nervii oamenilor sunt întinși la maxim. Așa au sunat la noi. Și ne-am dus până acolo și am văzut cu ochii noștri, am înregistrat video și, mai puțin și ne făceam și o omletă pe aparat că atât de tare frige!

  Rezultatul e că scriem acest articol și credem că am găsit soluția: doamna Pistru este soluția. Și vă explicăm de ce credem noi asta.

  De vreo două luni încoace, madame Pistru (consilierul neplătit al primarului Falcă, dar am putea să-i spuneam chiar ei „vioara” numărul unu în muncipiu)  umblă cu un „cățeluș” drăgălaș în lesă (l-a dus chiar și la Țebea…) și, de-ai zice parcă… că-i ludă, îl arată tuturor și spune că vrea să-l facă primar. Și-așa de frumos îl poartă pe cățeluș peste tot, prezentându-l tuturor cățelușelor, pardon arădenilor, că îți vine s-o mănânci… cu fulgi cu tot.

  Problema e că doamna consilier nu a fost cu cățelușul în Piața Spitalului ca să îl prezinte cetățenilor cu drept de vot sau doamnelor fără stăpân și așa… nu dorm oamenii de 48 de ore.

  Noi am băga mâna în foc că-i vorba de o strategie electorală la mijloc, sau una sentimentală, însă nu avem probe…

  Până atunci, în numele locuitorilor din Piața Spitalului, bloc 3,4,5 și câte or mai fi, rugăm pe oricine din Primăria Arad (într-un final chiar și pe Gheorghe Falcă, dacă nu e cumva la ora asta în Timișoara) să dispună să meargă cineva să închidă compresorul. Oamenii știu să o facă dar nu au curaj să încalce legea.

  În caz contrar, nu o să doarmă nici la noapte până la un moment dat când, cu siguranță, cineva o să stropească aparatul cu apă ca să nu se încingă la maxim…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.