miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Un jandarm din Chișineu-Criș a salvat opt cățeluși, aruncați într-un sac la marginea drumului

  de Special Arad | 20 noiembrie 2022, 6:54 PM | Animal Special | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: arhivă)

  Opt cățeluși au fost condamnați la o moarte cruntă, băgați laolaltă într-un sac și aruncați pe marginea drumului, la Chișineu-Criș. Din fericire, jandarmul sergent major Ionuț Ilie, aflat în serviciu în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, i-a găsit și le-a oferit toate șansele de supraviețuire.

  „Înger păzitor. Așa poate fi descris colegul nostru sergent major Ionuț Ilie din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Chișineu-Criș (I.J.J. Arad). În noaptea de 19 spre 20 noiembrie, în timp ce se afla în serviciu pe raza localității Chișineu-Criș acesta a găsit 8 cățeluși, aruncați într-un sac la marginea drumului. Având în vedere ora târzie și faptul că aceștia păreau înfometați, colegul nostru i-a hrănit și a luat legătura cu medicul veterinar din localitatea respectivă. Astăzi, 20 noiembrie, cei 8 cățeluși au fost duși la Adăpostul pentru câini fără stăpân din localitatea Pecica pentru a fi îngrijiți. Felicitări colegului nostru pentru gestul făcut!”, anunță Jandarmeria Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.