Update Mitică Dragomir va fi cercetat în libertate!

  de Special Arad | 15 aprilie 2014, 4:08 PM | Naţional | Sport

  0

  DNA cere din nou arestarea lui Mitică Dragomir. După ce fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a convins pe judecătorii Tribunalului Bucureşti să-l cerceteze sub control judiciar, procurorii anticorupţie au contestat decizia.

  Curtea de Apel Bucureşti va hotărî marți dacă Dragomir îşi va petrece sau nu următoarele 30 de zile după gratii.

  DNA a început urmărirea penală pe numele lui Dragomir pe motiv că ar fi prejudiciat LPF cu 3 milioane de euro, după ce ar fi încasat un comision important pentru a vinde cu dedicaţie mai multe opţiuni din drepturile de televizare a meciurilor de fotbal pentru sezoanele din 2011-2013.

  În total, 7 persoane – oameni de afaceri şi angajaţi ai LPF – au fost implicate în acest aranjament. Printre acestea se numără şi Radu Arhire, un afacerist pe care Dumitru Dragomir susţine însă că nu-l cunoaşte. Radu Alexandru Mădălin Arhire şi Mihai Corbu au primit mandate de arestare preventive.

  UPDATE

  Curtea de Apel Bucureşti a decis astăzi ca Mitică Dragomirsă fie anchetat în stare de libertate în dosarul în care este acuzat de un prejudiciu de 3 milioane de euro. Judecătorii Curţii de Apel au menţinut decizia initială a Tribunalului Bucureşti care a dispus ca Dragomir să nu fie arestat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.