Djokovic va juca la Australian Open! Instanța i-a dat dreptate

  de - | 10 January 2022, 8:40 AM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Instanţa a revocat anularea de către autorităţile australiene a vizei acordate lui Novak Djokovici. Sârbul a câştigat apelul şi poate rămâne în ţară.

  Instanţa a revocat, luni, anularea vizei de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici, informează The Age. Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi, scrie adevarul.ro.

  Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa, la Melbourne. Mai întâi, liderul ATP a primit permisiunea de a părăsi hotelul de carantină pentru a urmări procedurile de la tribunal în alt loc din Melbourne. El a părăsit hotelul de izolare în care a fost plasat, la sosirea în Australia. Lui Djokovici, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute şi de atunci se află la un hotel de carantină. Sportivul a făcut apel. El a venit în Australia pentru a participa la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care începe la 17 ianuarie.

  Audierea în cazul apelului formulat de Novak Djokovici la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a început cu o întârziere de aproape jumătate de oră, însă, din cauza unor probleme tehnice, nu a putut fi transmisă live de tribunal, scrie adevarul.ro.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nașpa!
   Cred că mor de ciudă vaccinomaniacii că prostul balcanic șoșoșist conspiraționist nu era totuși infractor care abuzează de buna-credință și sacrificiul milioanelor de australopiteci care sunt ținuți restricții peste restricții de guvernul extrem de extrem de hiper super responsabil.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.