luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Djokovic a fost reținut în această dimineață și așteaptă audierile finale de duminică

  de - | 15 ianuarie 2022, 2:54 PM | Sport

  0

  Novak Djokovic a fost reținut sâmbătă dimineața de autoritățile de frontieră din Melbourne, transmite CNN. Sârbul a fost plasat în detenție, acolo unde va aștepta audierile finale de duminică, cele care vor stabili dacă va fi sau nu deportat din Australia.

  Reporterii locali australieni notează că Novak Djokovic va fi judecat de această dată de un complet de 3 judecători, o procedură care restrânge căile de atac pentru statul australian, în cazul în care i se dă dreptate sârbului, scrie gsp.ro.

  Djokovic încearcă in extremis să participe la Australian Open, turneu de Grand Slam pe care l-a câștigat de 9 ori, în speranța că astfel va putea deveni cel mai titrat jucător din istoria ATP, cu 21 de trofee de Grand Slam. Momentan, se află la egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal, dar doar ultimul participă la Antipozi.

  Judecătorul Anthony Kelly a decis ca cel mai valoros jucător al lumii să reintre începând din această dimineață în detenția pentru imigranți, de data aceasta într-o locație necunoscută publicului.

  Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, a decis vineri o nouă revocare a vizei lui Novak Djokovic, scrie gsp.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.