duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  DJ-ul suedez Avicii se retrage de pe scenă

  de - | 30 martie 2016, 11:35 AM | Monden

  0

  DJ-ul suedez Avicii, considerat unul dintre cei mai buni din lume, a anunțat marți că nu va mai apărea pe scenă după spectacolele din 2016, relatează AFP.

  Muzicianul în vârstă de 26 de ani a decis ca 2016 să reprezinte „ultimul turneu și ultimele show-uri” ale sale, după cum a scris într-o scrisoare adresată fanilor, publicată pe site-ul său, în care menționează și numărul său de telefon.

  Tim Bergling, cu numele de scenă Avicii, își motivează decizia prin dorința de a face „mai multe” lucruri în viață, scrie Agerpres.

  A lucrat cu Madonna, Coldplay sau David Guetta și a urcat de două ori pe locul al treilea printre cei mai buni DJ din lume, în 2012 și 2013, potrivit DJ Magazine.

  În 2014, a dat semne de oboseală și a anulat concerte, explicând că nu se refăcuse după o operație de apendicită, iar în 2015, a anulat reprezentanții invocând nevoia unei „meritate pauze”.

  Avicii include în scrisoarea deschisă și mulțumiri la adresa fanilor, menționând că ”gândurile și ideile” lor despre muzică l-au ajutat să evolueze.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.