duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cluj: Două furturi şi nouă cazuri de deţinere de droguri pentru consum la Festivalul Untold

  de - | 1 august 2015, 12:25 PM | Naţional

  0

  Poliţiştii clujeni au înregistrat, joi, în prima zi de desfăşurare a Festivalului Untold, două furturi şi nouă cazuri de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, iar peste o sută de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, relatează Mediafax.

  Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Cluj transmis, vineri, efectele structurilor MAI care se ocupă de Festivalul Untold au fost suplimentate, ajungând la o medie zilnică de circa 800 de poliţişti, jandarmi şi personal ISU şi UPU-SMURD Cluj.

  „În prima zi a Festivalului Untold au fost constatate 11 fapte de natură penală, din care două infracţiuni de furt şi nouă infracţiuni pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. În domeniul situaţiilor de urgenţă, 125 de persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală, dintre acestea doar două au necesitat transportul la spital, afecţiunile înregistrate în general au fost remediate în punctele de acordare a primului ajutor şi în Punctul Medical Avansat. Efectivele structurilor MAI au fost suplimentate, ajungând la o medie zilnică de circa 800 de poliţişti, jandarmi şi personal ISU şi UPU-SMURD Cluj”, se arată în documentul citat.

  Conform comunicatului, nu au fost înregistrate evenimente rutiere, nici ambuteiaje majore, poliţiştii rutieri fiind prezenţi în zona manifestărilor publice, şi nici nu au fost sesizate situaţii care să impună intervenţia de către niciuna dintre cele 11 patrule mobile de prevenire şi stingere a incendiilor din perimetrul festivalului.

  Festivalul Untold se desfăşoară în perioada 30 iulie – 2 august şi este principalul eveniment al proiectului Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului.

  La festival participă peste 170 de artişti, printre care se numără Avicii, David Guetta sau Armin van Buuren.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.