Dispărută în urmă cu câteva zile, o femeie din Petroșani a fost găsită moartă în Parâng

  de Special Arad | 5 noiembrie 2021, 7:49 PM | Naţional

  0

  O femeie de 65 de ani, din Petroşani, a fost găsită moartă, vineri, în Masivul Parâng, la câteva zile după ce familia sa a dat-o dispărută, deoarece nu mai reuşise să ia legătura cu ea de la sfârşitul lunii octombrie.

  Femeia a plecat de acasă în luna mai şi locuia într-o colibă din Masivul Parâng, unde creştea animale.

  Ultima oară, familia victimei a reuşit să vorbească cu ea pe 28 octombrie, când aceasta a relatat că se afla la pârâul Stoinicioara. Ulterior, nu a mai putut fi contactată, a informat IPJ Hunedoara, potrivit Agerpres.

  Familia a dat-o dispărută miercuri şi poliţiştii au început cercetări în acest caz.

  Poliţiştii au informat că nu sunt suspiciuni de omor în acest caz. Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.