vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Directorul Tel Drum, audiat la DNA

  de - | 25 aprilie 2018, 11:27 AM | Naţional

  0

  Directorul Tel Drum Petre Pitiș s-a prezentat astăzi la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori. Amintim că societatea Tel Drum şi doi dintre directorii acesteia – Petre Pitiş şi Mircea Vişan – au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie pentru folosirea de documente false, având ca rezultat obţinerea ilegală de fonduri europene în cazul achiziţionării unei staţii de asfaltare.

  Potrivit DNA, S.C. Tel Drum SA, Petre Pitiş şi Mircea Vişan au fost trimişi în judecată pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave. De asemenea, au fost trimişi în judecată pentru complicitate la infracţiunea de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave, S.C. WFA Impex SRL, Ion Florian, reprezentant al WFA Impex SRL şi Florea Neda, reprezentant al Tel Drum SA.

  În iulie 2015, Ministerul Fondurilor Europene a admis la contractare un proiect propus de Tel Drum în cadrul programului ”Creşterea Competitivităţii Economice”, finanţat din fonduri europene, iar prin acesta Tel Drum SA urma să achiziţioneze o staţie mobilă de mixturi asfaltice pentru creşterea competitivităţii economice a firmei. Proiectul trebuia implementat până la 31 decembrie 2015.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.