joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Directorul general al Yahoo vrea să convingă Apple să își înlocuiască motorul de căutare Google

  de Special Arad | 23 aprilie 2014, 12:48 AM | Social Media

  0

  Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, lucrează la un plan de a convinge Apple să schimbe motorul de căutare folosit pe sistemul de operare iOS. 

  Motorul de căutare folosit din fabrică de produsele Apple este Google, iar dacă Yahoo ar putea să le fure acest contract, Google ar încasa o mare lovitură în ceea ce privește veniturile din publicitate, scrie Apple Insider

  O sursă apropiată Marissei Mayer spune că va fi necesar ca Yahoo să vină cu o campanie bună pentru a determina Apple să renunțe la serviciile Google, însă CEO-ul Yahoo își dorește foarte mult acest lucru. 

  Această propunere pe care Mayer vrea să o avanseze ar fi deja într-un stadiu avansat, aceasta începând de mult să discute cu unii directori din cadrul companiei Apple. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.