Directorul Centrului Cultural Județean Arad, Ana Maria Dragoș, a anunțat că renunță la post! (Foto/Video)

  de Doru Jidoi | 21 octombrie 2015, 11:36 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  18

  Știri Arad. În urmă cu câteva momente, Ana Maria Dragoș a anunțat că va renunța la funcția de director al Centrul Cultural Județean Arad, începând cu data de 30 decembrie 2015. Acesta a și semnat un act adițional la contract, în care se stipulează această decizie a sa.

  Revenim cu amănunte, INCLUSIV filmarea întregii conferințe de presă susținute la Consiliul Județean Arad.

  Foto/Video: Doru Jidoi.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O mizerie morala. Un om fără caracter, fără calificare pt acest post, post ocupat doar pt faptul ca a trecut prin “casa” mustaciosului hot. Au furat cot la cot ani de zile. Verificați contractele firmelor controlate de soțul ei, cu primăriile din județ si cu Consiliul Județean. O sa ramaneti ” tampiti”! In orice caz, rusine sa-ți fie…Ana Maria Dragos!!!

   +15 voturi
   +1
   -1
   • … isi va face treaba dupa cum ai scris tu (i-si v-a face treaba)atunci nu putem decat sa concluzionam ca la ”butoane” se afla doar analfabeti, nestiutori de carte, culdusi, natarai, stupizi, pacalici, inepti,care pangaresc limba romana, asa cum pangaresc tot ce tine de onoare, educatie, adevar si dreptate.Uite ca te-ai pus sa scrii si tu un comentariu partinic si vede lumea ce ”oameni” de ”oameni” sunteti voi, niste pungasi cu 2 clase care va credeti importanti in prostia voastra infinita.Oriunde intorci capul dai de indivizi ca voi, derbedei si puslamale, triviali, josnici si paduchiosi.Oricat de multi bani aveti ( furati ), intotdeauna se va vedea de la o posta ca sunteti niste rapanosi, grosolani, infami si nedemni de orice respect!

    +12 voturi
    +1
    -1
    • Nu cred că vor fi demarate acțiuni în jusiție împotriva doamnei Dragoş. La fel cum împotriva soțului nu s-a dispus nicio măsură, deşi aparent existau ceva dovezi, la fel se va întâmpla şi acum. Mă bucur că oameni ca tine sancționază prompt greşelile de ortografie, felicitări. Însă problema care văd că te apasă este lipsa banilor tăi pentru că tot pomeneşti de bani furați fără să poți dovedi furtul.

     --3 voturi
     +1
     -1
  2. Pun pariu ca fără articolele din Special Arad, nu se întâmpla nimic. Bravo! Sa speram însă ca procurorii nu stau cu mâinile in sân si își fac datoria… Așteptam ancheta care sa demonstreze proporțiile jafului făcut de directoarea tuciurie, alături de soțul spagar si Iotcu puscariasul. Stimabililor, sa nu uitați de Celmare Claudiu, finul lui Iotcu, șpăgarul angajat in Consiliul Județean. Ăla e un interlop cu acte in regula, care se ocupa de tot felul de găinării. Atenție d-le Tolea cu cine lucrați. Ăla e un traficant de mașini de lux! Si câte si mai câte! Verificați, întrebați sa vedeți cum se implica in atribuirea contractelor contra cost! Aradul e mic iar minciuna are picioare scurte! Gutu si Titiriga -OUT! Veți pierde voturi cu carul dacă nu scăpați de asemenea oameni!

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Personal, mi se pare ceva cat de normal ca o personalitate de calibrul dlui Sinaci ( carti scrise, literat si carturar de marca; legaturi cu personalitati culturale si nu numai de cel mai inalt nivel);sa vina in fruntea unei institutii atat de corupte. … de cultura. pt ca nici dna Ana Maria nu a murdarit aceasta institutie. doar gunoaiele care o acuza .

   --2 voturi
   +1
   -1
   • „carti scrise, literat si carturar de marca; legaturi cu personalitati culturale si nu numai de cel mai inalt nivel”… Daca nu scriai ca are legaturi cu personalitati culturale „nu numai de cel mai inalt nivel”(!), deci si de nivel mai mic, cineva neavizat ar fi putut crede ca l-ai descris pe Iorga, nu pe Sinaci, care are o singura „calitate”: este cel mai mare oportunist contemporan din judetul Arad.

    0 voturi
    +1
    -1
  4. Mai tacă-ți fleanca. Nu-i mai caută scuze hoatei. Este limpede ca a furat cu sacu, a plătit “generalului” maidanezo-tuciuriu bani cu nemiluita pt melodii de rahat. Halal cultura si exemple directoareo!!!!!!!!!! Blaga de la Oradea, bani plătiți la Relax Pub&Lounge, Generalu cu manelele lui…asta e cultura?????! Nu-ți crapă obrazu de rusine??? Nesimtito!

   +6 voturi
   +1
   -1
  5. Ce postare ”abracadabranta”, ce stil neocolit, fara ascunzisuri.Ce amestec halucinant, oniric de teme, care nu au nicio legatura una cu alta, demisionara CCJA, desfranarea directoarei PP14 si a omului CR, nemultumirile parintilor terorizati de la gradinita groazei.Relatarea te arunca intr-un decor kafkaesque, apoi afirmatia: ”Aradenii tre sa inteleaga ca …”, face deliciul publicului.Io’, n-am inteles nimic, dar apreciez stilul caraghios si exprimarea ilara a celui care a nascut scrierea!Bravo Patratel, sau poate Rapunzel?

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.