miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Direcția Generală Anticorupție a intrat azi în Primăria Moneasa primind un pont „autohton”…

  de Mihai Todoca | 18 august 2022, 7:33 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Clinciurile dintre primarul din Moneasa, Nuțu Herbei, și viceprimarul Doru Miron nu sunt necunoscute, mai ales în zona Monesei. De data aceasta, primarul a hotărât să îi mute biroul vicelui, cu toate acareturile, din clădirea primariei, într-o cladire anexă.  Mutarea l-a luat prin surprindere pe viceprimar, care, după ce si-a făcut un „recensământ” al lucrurilor, a descoperit că îi lipsește un stick de memorie. Și unul destul de important,  după cum ne spune chiar el: ,,Am ajuns azi noapte din Spania, am văzut că am fost deja mutat cu biroul, iar când mi-am verificat lucrurile, am constatat lipsa unui memory stick. Aveam mai multe documente pe el, unele chiar sensibile, având în vedere că am legătura cu Direcția Generală Anticoruptie. Am sunat la 112, au venit echipaje de la Poliție,  Criminalistică… Vom vedea rezultatul…”

  Așa e! A luat legătura cu DGA, adică Direcția Generală Anticorupție, iar oamenii și-au făcut treaba… adică azi au intrat în birourile Primăriei Moneasa! Rezultatul? … când o să fie o să vi-l spunem!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.