duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Dincolo de privire” – expoziția membrilor AAFR la Atrium Mall

  de Special Arad | 13 iunie 2018, 12:36 PM | Cultură

  0

  Vineri, 15 iunie, ora 18, va avea loc deschiderea expoziției de fotografie „Dincolo de o privire” – ediția I, a membrilor AAFR. Evenimentul va fi găzduit de Sala de Expoziţii Atrium Mall, etajul 2, şi este organizat de Asociaţia Foto Club Arad.

  Vor fi expuse 50 de fotografii format 50 x 70 cm, aparținând artiștilor fotografi români, membri ai Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR), dar și lucrările unor fotografi străini importanţi. Cinci dintre imagini aparţin fotografilor arădeni, atât de la Foto Club Arad, cât și FotoClubPro Arad.

  Expoziţia a mai „vizitat” şi oraşele Craiova, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca, Oradea și Carei.

  „Precizez faptul că salonul a fost gândit şi realizat de dna Rucsandra Călin din Craiova, fiind susţinut financiar de Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România”, spune Mircea Boran AAFR, președintele Asociaţiei Foto Club Arad.

  Fotografiile pot fi admirate până pe 26 iulie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.