sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Din vacanță, la școala online: „Nu există nicio garanție că va începe școala fizic”

  de Special Arad | 23 octombrie 2021, 9:28 AM | Naţional

  0

  Nu există nicio garanție că după două săptămâni de vacanță vor fi reluate cursurile în școli, în format fizic, a declarat vineri, la Digi24, Raed Arafat.

  Șeful DSU a precizat că după zece zile va exista o nouă evaluare pentru a vedea cum evoluează situația epidemiologică la nivel național.

  Întrebat de ce s-a optat pentru vacanţă pentru toţi elevii şi nu pentru școală online, Raed Arafat a răspuns: „S-a preferat soluţia asta (vacanță pentru toți elevii – n.r.) compensând ulterior zilele date pentru vacanţă, decât să fie online şi să fie o discrepanţă între accesul la online şi seriozitatea şi toate acestea. Au fost nişte discuţii care au fost stabilite mai ales de experţii de la Ministerul Educaţiei că asta ar fi soluţia mai bună”.

  Arafat a mai spus că nu există nicio garanție că elevii vor reveni la şcoală în format fizic după cele două săptămâni de vacanţă.

  Nu există nicio garanție (că va începe școala fizic – n.r.) pentru că nu știm cum va evolua. Așteptăm să vedem evoluția și discuția asta a fost că la 10 zile vom evalua din nou. La 10 zile vom vedea cum se mișcă situația”, a mai precizat șeful DSU, la Digi24.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.