Din seria Dialoguri Universitare UVVG, la teatru: „Procesul Mântuitorului”

  de Special Arad | 30 March 2023, 9:53 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Dialoguri universitare by UVVG continuă cu o nou eveniment care va avea loc luni, 3 aprilie 2023, începând cu ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

  Moderatorul George Grigoriu, avându-l ca invitat pe Înaltpreasfiția Sa Ioan, Mitropolitul Banatului, și pe dl. Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, vor avea ca temă de discuție „Procesul Mântuitorului”.

  Corala „Armonia”, din Constanța, dirijor Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion Iulian Dumitru ne vor încânta auzul și sufletele cu un concert minunat.

  Accesul publicului va fi GRATUIT, pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se pot ridica zilnic, de la casieria Teatrului.

  U.V.V.G. Arad așteaptă arădenii dornici de un dialog de înalt nivel, la o seară de excepție, cu invitați speciali, pentru a se bucura împreună de vorbe de duh, în spirit divin.

  Program casieria Teatrului :

  Marți, miercuri și vineri : 10,00–16,00
  Joi : 10,00-14,00
  Sâmbătă și duminică : 10,00-12,00 și 17,00-18,30.
  Luni : ÎNCHIS.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.