miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dialogurile universitare „by UVVG” au pus în dezbatere tema „Procesul Mântuitorului”

  de Special Arad | 5 aprilie 2023, 7:10 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Dialoguri universitare by UVVG a marcat un nou eveniment în seara zilei de 3 aprilie 2023, Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad fiind aproape neîncăpătoare pentru publicul arădean care a venit să-l asculte pe moderatorul George Grigoriu. Invitații, Înaltpreasfiția Sa Ioan, Mitropolitul Banatului, și dl. Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, au avut ca temă de discuție „Procesul Mântuitorului”.

  Corala „Armonia”, din Constanța, dirijor Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion Iulian Dumitru, au deschis această întâlnire de suflet, și tot ei au încheiat-o, cu cântece care au adâncit semnificația postului Paștelui, mișcând sufletele celor prezenți.

  Dialoguri universitare by UVVG va continua cu alte evenimente, publicul arădean fiind așteptat să participe la fiecare dintre acestea, accesul urmând a fi, ca la evenimentele anterioare, gratuit, pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile.

  „Proiectul nostru nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor: Consiliul Județean Arad, Arhiepiscopia Aradului, Instituția Prefectului Județul Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Asociația „Cetatea Voluntarilor”, Fundația pentru Medicină Celulară și Moleculară.

  Mulțumim sponsorilor noștri : ProArhitectura Arad, Univeur di Galasso Gennaro, Compania de Apă Arad , SC Glasspandor SRL, Societatea Profesională Notarială Botoș, Gavrilescu & Huplea, Best Western Hotel Central Arad, Biosweets, Melinda Floral Design”, a transmis UVVG.

  Evenimentul a fost transmis live, de pe pagina de facebook a UVVG, urmând a fi disponibil pe pagina de YouTube, unde UVVG vă invită să vă abonați, pentru a fi la curent cu toate evenimentele universității:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.