Ediția inaugurală Open Sportsin la volei pe plajă și-a desemnat câștigătorii. La masculin s-a impus Fan Arad, trofeul fetelor plecând pe malul Crișului Repede

  de Dan Lazăr | 19 July 2021, 2:17 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Clubul Sportiv Sportsin Arad și sportsin.ro a organizat, la finele săptămânii trecute, prima ediție a turneului de volei pe plajă Open Sportsin, dotat cu premii în valoare de 3.600 de lei.

  Pe parcursul a trei zile, cele două terenuri ale Direcției Județene de Sport și Tineret Arad (Arena DJST – Fan Arad) au fost sub asediul unor jucători și jucătoare, meciurile, de calitate, fiind apreciate de spectatorii prezenți.

  Turneul feminin a avut următorul podium:
  Locul 1 a fost adjudecat de echipa „Felinele feroce”, formată din Andreea Maxim și Alexandra Bikfalvi
  Locul 2 a fost ocupat de echipa organizatorilor, „Sportsin”, formată din Cătălina Bosuioc și Roxana Haidu
  Locul 3 a fost câștigat de „Punch”, formată din Ana Maria Iozu și Jauca Roxana, după un meci antrenant în fața micuțelor de doar 12 respectiv 14 ani, arădencele Maria Baciu și Briana Fekete.

  La masculin a fost un adevărat regal voleibalistic, turneul fiind câștigat de echipa Fan Arad, formată din Cătălin Lelea și Emil Lung. Spectaculoasa finală s-a jucat în două seturi, finaliștii fiind tot de la o echipă arădeană, Westar, formată din Sergiu Gligor și Laurean Crișan. Locul 3 a fost ocupat de CSUV Timișoara, echipă formată din Dragoș Unguraș și arădeanul Sergiu Rodina.

  Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Firte, Simona Nițu și Cătălina Bosuioc.

  „Încă de pe acum promitem organizarea ediției secunde, anul viitor, și mulțumim tuturor echipelor pentru comportarea exemplară și profesionalismul de care au dat dovadă. Îi mulțumesc Cătălinei Bosuioc pentru implicare”, a concluzionat, la final, Călin Moga, președentele CS Sportsin Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.