Din ciclul „mai bine mai târziu decât niciodată”. După luni de zile, Csilla Aur (PSD) a fost validată cu puțin înainte de schimbarea la față a CLM

  de Raluca Medeleanu | 30 septembrie 2020, 6:10 PM | Administraţie | Politikos

  0

  Mandatul consilierului local municipal Ilie Cheșa a încetat oficial în luna mai, iar de atunci Csilla Aur, cea care – conform listei PSD  – trebuia să-i ocupe locul, a fost refuzată de opoziție de fiecare dată când proiectul de hotărâre s-a aflat pe ordinea de zi.

  Nu a fost foarte clară motivația refuzului de până acum. Deși mereu a fost invocat un „vid legislativ”, tindem să credem că în toate aceste luni am asistat mai degrabă la un „război” politic.

  Dar iată că putem spune că PNL-ul are umor și și-a propus, acum, pe ultima sută de metri, să aplice zicala „mai bine mai târziu decât niciodată”. După atâtea peripeții, consilierii PNL au lăsat de la ei și, taman în ședința de după alegerile locale, au aprobat mandatul acesteia. Rămâne de văzut și cât va rămâne Csilla Aur pe această funcție. Poate fi un mandat extrem de scurt, până la învestirea noului Consiliu, dar poate foarte bine să treacă cu bine și în noua „echipă” de consilieri, întrucât aceasta se află și pe lista din 2020.

  Menționăm că „mișcarea” de a acorda un „mini-mandat” se aplică și pentru încă un consilier local, tot de la PSD, care a fost însă propus pe ordinea de zi doar astăzi și care, la rândul său, a fost acceptat de consilierii opoziției. Vorbim despre Loredana Stăniș, care intră acum în locul Ancăi Stoenescu, cea care și-a pierdut mandatul în această vară, când a plecat din PSD. Stoenescu se află, la ora actuală, înscrisă la Partidul Ecologist.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.