luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  DGA recomandă: „Fă-ți cunoscută viziunea la competiția „Anti-corruption Film Festival 2015 ”

  de Special Arad | 31 martie 2015, 11:06 AM | Film | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Anti-Corruption Film Festival 2015 este primul proiect cu tema „Educaţie anticorupție prin film” și este organizat de Direcția Generală Anticorupție, prin Serviciul Județean Anticorupție Arad, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și dezvoltat împreună cu board-ul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

  Proiectul propune o nouă modalitate de transmitere a mesajelor anticorupție, prin intermediul unei competiţii de filme de scurt-metraj adresată deopotrivă cineaştilor amatori și / sau profesioniştilor din România şi se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 29 mai – 7 iunie.

  Publicul interesat (indiferent de vârstă), poate participa cu producții artistice, cu durata între 3 și 15 min.

  Filmele înscrise în Competiția Anti-corruption Film Festival 2015 trebuie să îndeplinească cumulativ regulile şi condițiile de participare conform Regulamentului Anti-corruption Film Festival 2015. Acestea trebuie să conțină elemente care să contribuie la determinarea adoptării unui comportament integru de către cetățenii și funcționarii statului.

  Pentru înscriere, trebuie să completezi formularul AICI, până la data de 30 aprilie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.