Dezna, lovită de o vijelie puternică. Zeci de gospodării au fost inundate

  de Special Arad | 10 iunie 2019, 10:14 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad )

  În urma unei viituri puternice care au acumulat averse de 45-50 l/mp, localitatea Dezna a fost lovită puternic. Aproximativ 30 de gospodării au fost inundate. Au intervenit Detasamentul Sebiș și SVSU Dezna.

  Revenim cu amănunte.

  UPDATE – în localitatea Buhani, au fost inundate aproximativ 15 gospodării. Cinci persoane,  patru adulți și un copil vor fi relocați la Căminul Cultural Buhani. Drumul ce face legătura cu Dezna este inundat. În maximul de viitura.

  Preventiv, alimentarea cu energie electrică a localității Buhani a fost întreruptă.

  UPDATE – La Buhani, apa s-a retras. Alimentarea cu energie electrică s-a reluat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.