luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dezinsecție în Arad

  de - | 12 iunie 2020, 12:58 PM | Comunicate contra cost

  1

  Comunicat. USR a adresat o cerere Primăriei Arad, prin care am cerut informații despre acțiunile de combatere a țânțarilor de pe teritoriul municipiului.

  Având în vedere ploile din aceste zile, în lipsa acestor acțiuni ne vom confrunta cu un disconfort major creat de țânțari. Ne amintim că orașul s-a confruntat pe tot parcursul anului trecut cu această problemă.

  Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR: „Problema țânțarilor este specifică sezonului cald, care stă să înceapă. Precipitațiile din aceste zile vor duce la apariția unor zone în care va bălti apa, favorizând înmulțirea lor.

  În lipsa unor măsuri imediate, care să stopeze fenomenul încă înainte ca el să ia amploare, ne vom confrunta iarăși cu neplăcerile cauzate de țânțari, precum anul trecut. Atunci, arădenilor le era aproape imposibil să stea afară seara, mai ales în apropierea zonelor cu vegetație.

  Am cerut Primăriei să ne comunice care este programul concret al acțiunilor de combatere a insectelor dăunătoare pe parcursul acestei veri, cu speranța că el există și va fi pus în aplicare de îndată.

  Aceste activități sunt de competența administrațiilor locale. Deocamdată, punem presiune pe autorități, urmând ca de la anul să fim parte a administrației locale si să ne asigurăm că lucrările sunt executate la timp.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stimate Sergiu Cosmin Vlad, cine decide când, unde și ce se combate, prin dezinsecție? În funcție de ce „parametru” se atacă țânțarii cu insecticid? Există un model elaborat care să ne spună ce este acceptabil și ce nu? Cine decide dacă nr. țânțarilor este normal, sau anormal? Fiindcă mie mi se pare normal să existe țânțari pe timpul verii. Fac parte din ecosistemul Aradului, dacă ținem cont că avem un râu ca Mureșul în proximitatea orașului.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.