duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se va dezbate Regulamentul prin care proprietarii pot primi sprijin financiar pentru reabilitarea clădirilor istorice

  de Special Arad | 20 ianuarie 2020, 11:12 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  Primăria Municipiului Arad anunţă organizarea unei dezbateri publice, marți, 21.01.2020 de la orele 15:30, în sala ”Regele Ferdinand” a Palatului Administrativ, având ca temă noul Regulament de alocare a sprijinului financiar pentru proprietarii de clădiri instorice care doresc să reabilieze fațadele

  Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la forma actuală a proiectului intitulat „Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr. 153/2011 privind măsuri de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor, cu modificările și completările ulterioare, pentru zone de protecție a monumentelor istorice și pentru zonă monumente protejate în municipiul Arad- Program de sprijin financiar acordat proprietarilor de clădiri în zonele de acțiune prioritară din municipiul Arad”.

  Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad.

  Proiectele de Hotărâre pot fi studiate la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative-Proiecte de Hotărâri).

  Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Probabil că dezbaterea se adresează în exclusivitate pensionarilor şi celor fără job. Că la 15:30, dacă lucrezi, e mai greu. Bine, totuşi, că nu au anunţat mâine dimineaţă că dezbaterea e după masă.
   În 17 decembrie scriati despre faptul că regulamentul e pus la transparenţă şi se pot face propuneri. Ar fi interesant de văzut dacă s-au făcut şi în caz afirmativ, dacă se va ţine cont de ele. În presă s-a amintit de nişte păreri ale PNŢCD de ex.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.