joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Dezastru pentru Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor! S-a accidentat și s-a retras de pe teren contra Karolinei Pliskova

  de Lucian Dănilă | 30 octombrie 2019, 3:38 PM | Sport

  0

  Bianca Andreescu și Karolina Pliskova au jucat în această după amiază, după meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina, un meci capital pentru a rămâne în competiție.

  Canadianca născută în România a început perfect meciul și a dominat-o clar pe Pliskova având un avantaj de 2-0. Apoi, Bianca a făcut un șpagat încercând să lovească mingea, moment în care a simțit o durere puternică la genunchi.

  După o pauză medicală, Bianca a revenit pe teren, dar era vădit deranjată de problema de la picior. A mai câștigat un singur „game” și Pliskova și-a adjudecat setul cu 6-3.

  Imediat după finalul primul set, Bianca a ales să se retragă. După două înfrângeri, Bianca este eliminată de la Shenzen și cel mai probabil nu se va prezenta la meciul cu Svitolina, locul ei urmând a fi luat de altă jucătoare, Sophia Kenin.

  Astfel, Svitolina este virtual câștigătoare a Grupei Violet, iar Simona Halep și Karolina Pliskova joacă un meci decisiv pentru calificare peste două zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.