vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dezastru la arena „Francisc Neuman”! Plouă la vestiare și se simte miros de… fecale

  de Lucian Dănilă | 4 aprilie 2023, 4:17 PM | Sport

  1

  E dezastru la arena „Francisc Neuman” din Arad cu doar trei ore înainte de semifinala Cupei României dintre UTA și FC U Craiova. Plouă în cele două vestiare, mai ales în cel destinat echipei oaspete, dar apă este și la sala de forță.

  De asemenea, se simte un puternic miros de fecale de la canalizarea care nu funcționează la parametri optimi, iar toaletele sunt și ele înfundate.

  Un eveniment care ar putea deveni istoric pentru Arad, UTA luptând în această seară pentru calificarea în semifinalele Cupei României după o pauză de 66 de ani, este pătat de aceste imagini.

  Suprafața de joc arată și ea jalnic, fiind foarte moale, lucru obișnuit deja la Arad în zilele cu o astfel de vreme. Se lucrează în aceste momente la degajarea apei din vestiare, dar timpul scurt care a mai rămas până la startul partidei face aproape imposibilă rezolvarea situației.

  vestiar 1
  vestiar 2
  vestiar 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ah, exagerați și voi puțin….

   Acum un pic de ploiță in cap( la fel ca și la blocurile “ dezabilitate” termic) , un pic de miros de kk( fecale) -când tot orașul pute a kk ( fecale) vara de la stația de epurare, canalizare înfundată care miroase a kk( fecale) – când an de an pe centru toate canalele put de îți muta fața, in Vlaicu la fel, in Micalaca la fel…

   Ce e nou aici? E doar un stadion construit pe gustul și mirosul administratorilor urbei.

   De kk!!!😂😂

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.