Detalii cutremurătoare despre modul în care profesorul arădean Ferenc Bone și-a ucis iubita

  de - | 29 May 2022, 6:04 PM | Regional | Știri Arad

  0

  A ucis din prea multă dragoste. Așa explică fostul profesor universitar arădean, Ferenc Bone, cum şi-a omorât iubita şi s-a plimbat cu cadavrul ei în portbagaj. Individul a fost prins la 5 zile de la crimă, într-un vagon de tren, în Oradea.

  Le-a povestit poliţiştilor tot ce a făcut şi ce l-a determinat să recurgă la un astfel de gest cumplit, dar vă avertizăm că detaliile au puternic impact emoţional. Bone Ferenc le-a spus anchetorilor că nu este un criminal ca ceilalţi, ci un suflet pierdut. Şi-a ucis iubita în zona cascadei Vălul Miresei, după s-au plimbat pe munte şi au privit împreună stelele. Spune că şi-ar fi dorit să rămână acolo, alături de ea, pentru totdeauna, dar tânăra a vrut să se întoarcă acasă pentru că era târziu. A strâns-o de gât, crezând că aşa o s-o ţină lângă de el, scrie observatornews.ro.

  Apoi, i-a băgat cadavrul în portbagajul maşinii. Pe drum, spune el, a oprit de mai multe ori ca să o ţină în braţe. După câteva zile, a decis s-o arunce pe un câmp, printre gunoaie, într-un sat din Bihor. Individul a fost capturat la cinci zile de la odioasă crimă. Se ascundea într-un vagon de marfă dezafectat, lângă gara din Oradea.

  Geanta victimei a fost găsită în portbagajul maşinii criminalului, lângă un prelungitor şi o bandă scotch. Pe banchetă erau un sac de dormit roz, dar şi o trusă de prim-ajutor.

  Crima a fost elucidată cu ajutorul camerelor de supraveghere. Sâmbătă dimineaţă, a plecat spre Cascada Vălul Miresei, o zonă de munte din Cluj. Iubita lui este în dreapta. În aceeaşi seară, se întoarce în oraş. E singur în maşină, victima e în portbagaj. A doua zi, la 7 dimineaţa, maşina este văzută intrând în judeţul Bihor. La 10 şi 40 de minute, apare la 3 kilometri distanţă, după ce evită camerele luându-o pe străzi ocolitoare. La 16 şi 54 de minute, intră într-un magazin din Oradea. Îşi acoperă faţa cu mâna să nu fie recunoscut. De trei ori a fost la cumpărături aici. Ultima dată, ieri.

  Magazinul se află la 300 de metri de marfarul dezafectat. De luni, dormea în vagon. Îşi improvizase un pat din bucăţi de polistiren şi se învelea cu un izopren. Cineva i-a recunoscut maşina chiar dacă nu mai avea numărul de înmatriculare în faţă şi a sunat la 112.

  Ferenc Bone a povestit că a fost marginalizat şi dat afară de la universitate în urmă cu doi ani pentru că şi-a bătut fosta iubită. De-atunci, s-a luptat cu depresia, accentuată şi de faptul a fost nevoit să se izoleze în pandemie. În toamnă, a început o relaţie cu Beata Molnar şi mergeau împreună a terapie. Spune că a ucis o din prea multă dragoste, invidios pe viaţa socială activă pe care iubita lui o avea.

  Citiți mai multe detalii pe observatornews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.