miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Desley Ubbink: „Depinde de noi să arătăm că și noi suntem o echipă puternică”

  de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2021, 6:52 PM | Sport

  0

  Înainte de jocul cu FCSB, Desley Ubbink și-a făcut autocritica. Olandezul a marcat unicul său gol pentru UTA în meciul din tur cu FCSB, adversar pe care UTA îl întâlnește în această seară de la ora 21.30 pe „Arena Națională”.

  „Am avut mai multe ocazii să marchez și am făcut-o doar o dată. Îmi fac autocritica pentru asta, trebuia să am mai multe goluri marcate. Nu sunt fericit cu situația asta dar duminică voi avea o nouă oportunitate să înscriu. Poate e și o problemă că eu sunt un jucător care mai mult caută pasa decât șutul, sunt conștient că trebuie să lucrez la asta“, a spus fotbalistul olandez al Bătrânei Doamne.

  În ceea ce privește meciul cu FCSB, Ubbink este conștient că va fi un meci foarte dificil împotriva uneia dintre cele mai în formă echipe a campionatului, o echipă care caută posesia și care atacă în permanență. „Depinde de noi să arătăm că și noi suntem o echipă puternică în acest campionat și că trebuie să fim luați în serios. În comparație cu adversarul cred că suntem o echipă mai bună defensiv și avem un spirit de echipă mai bun. Trebuie să gândim pozitiv. Ne-am creat multe ocazii în ultimele meciuri iar duminică vom avea în față o echipă care lasă spații și cu siguranță vom avea ocazii și în acest meci. Trebuie să marcăm și să câștigăm meciul“, a spus Desley Ubbink.

  „Chiar dacă nu am avut rezultate bune în ultimele patru meciuri, cred că am arătat că avem calitate. Am avut ocazii, nu e ca și cum nu am fi creat nimic, dar în fotbal trebuie să ai și puțin noroc. Dacă marchezi, clasamentul se schimbă și totul e altfel. Ne lipsește doar golul, să avem poate puțin noroc la o fază fixă, la un corner, poate un penalty. Cred că după ce vom avea acel sentiment pe care-l ai când marchezi, totul se va schimba“, crede fotbalistul crescut în academia celor de la Feyenoord.

  clas 21

  clas 22

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.