joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Designerul arădean Paul Micșa, premiat la Gala „Isuccess Bărbați de Succes”

  de Raluca Medeleanu | 22 decembrie 2020, 2:49 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Primtre câștigătorii Galei ISuccess „Celebrity Awards – Bărbați de Succes” 2020 se află și arădeanul Paul Micșa, un designer aflat la început de drum, dar care deja a reușit să se facă remarcat prin creațiile sale inedite.

  Paul Micșa a debutat în 2019 la evenimentul caritabil OFF din Timișoara cu colecția I(Ai)Collection, după care a urmat lansarea colecției „Barok” (foto, jos), la Arad Fashion Days 2019, iar apoi în 2020, colecțiile „Pseudo.Lux” și „Urban roz”, la Arad Fashion Days 2020.

  IMG 2326

  Seria de evenimente Celebrity Awards –Successful Women & Successful Men, Health, Beauty & Lifestyle Awards e organizată anual de Agenția iSucces, fiind un prilej prin care oamenii de succes din diverse domenii sunt promovați, dar prin care pot realiza și networking. Agenția colaborează chiar și cu vedete internaționale, printre care Erika Eleniak, Bai Ling, Kristanna Loken, Jeremy Jackson, Florian Munteanu, Tolgahan Saysman, Costas Mandylor și Paul Logan.

  Gala de anul acesta se va transmite online, live, pe pagina oficială de Facebook iSucces, astăzi, de la ora 20:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.