Deși statul a reziliat contractul pentru un tronson de autostradă, ministrul Transporturilor e curajos și promite darea în circulație a lotului 3 al autostrăzii Lugoj – Deva anul acesta

  de - | 7 noiembrie 2019, 8:05 PM | Naţional

  0

  Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat joi, la Digi24 că până la finalul anului va fi deschis traficului și lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, între Ilia și Holdea. Este vorba de 21 de kilometri, pentru care statul a reziliat contractul cu constructorul spaniol care realizase lucrarea în proporție de 99%. Lotul are probleme, fiind constatate fisuri. Ministrul dă asigurări că în 2019 românii vor circula pe autostradă de la Sibiu la Nădlac, însă a uitat de problemele de pe lotul 2 din Autostrada Lugoj-Deva, unde din cauza tunelurilor pentru urși, finalizarea lucrărilor mai durează câțiva ani.

  Sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.