Deși statul a reziliat contractul pentru un tronson de autostradă, ministrul Transporturilor e curajos și promite darea în circulație a lotului 3 al autostrăzii Lugoj – Deva anul acesta

  de - | 7 November 2019, 8:05 PM | Naţional

  0

  Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat joi, la Digi24 că până la finalul anului va fi deschis traficului și lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, între Ilia și Holdea. Este vorba de 21 de kilometri, pentru care statul a reziliat contractul cu constructorul spaniol care realizase lucrarea în proporție de 99%. Lotul are probleme, fiind constatate fisuri. Ministrul dă asigurări că în 2019 românii vor circula pe autostradă de la Sibiu la Nădlac, însă a uitat de problemele de pe lotul 2 din Autostrada Lugoj-Deva, unde din cauza tunelurilor pentru urși, finalizarea lucrărilor mai durează câțiva ani.

  Sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.