miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Desfășurare impresionantă de forțe la granița României cu Serbia, în așteptarea refugiaților sirieni

  de - | 20 septembrie 2015, 1:04 PM | Naţional

  0

  Agitație mare, în această dimineață, lângă sectorul Poliției de Frontieră Lunga, în sudul județului Timiș, un punct cunoscut și în trecut pentru faptul că mulți migranți trec pe aici în drumul lor spre Europa, potrivit PressAlert.

  Zeci de corturi militare, dar și toalete portabile au fost instalate începând de ieri în apropierea graniței, iar sute de oameni, de la jandarmi și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență până la echipe STS contribuie la încropierea taberei care are menirea de a primi imigranții imediat ce trec frontiera. Camioanele cu echipamente continuă să sosească.

  Conform unui comunicat al MAI, organizarea de tabere temporare pentru preluarea persoanelor care ar solicita o formă de protecţie în România este inclusă în exercițiul început ieri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.