marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Desfășurare de forțe de proporții între Șoimoș și Căsoaia pentru găsirea a trei motocicliști blocați într-o vale

  de Special Arad | 15 octombrie 2018, 8:37 AM | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. Un apel la 112 a alertat duminică seara  echipele ISU: 3 bărbați sunt rătăciţi şi deshidrataţi în pădure între Șoimoș și Căsoaia, rătăciți, deshidratați. Apelul a fost dat de soția unuia dintre barbate care a anunţat că aceştia sunt sunt blocați intr-o vale in pădure între Șoimoș și Căsoaia, şi nu mai reușesc să iasă.

  Din Dispeceratul ISU s-a luat legătura cu cei 3 bărbaţi, s-au luat coordonatele GPS (N 46,1588 si E 21,7614) și intr-un timp foarte scurt a fost determinată locația acestora. Din informațiile motocicliștilor echipele de intervenţie au aflat că aceştia sunt foarte deshidratați și extenuați, nu au mai băut apa de ore întregi, terenul este accidentat și greu accesibil cu pante abrupte.

  S-au mobilizat următoarele forțe:

  – ISU: 2 autoturisme, 1 SMURD, 1 Șenilată 8×8 și 9 pompieri

  – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă Lipova: 5 voluntari

  – 1 echipaj IPJ

  – 1 pădurar

  – 5 salvamontiști SALVAMONT-SALVASPEO

  Intervenţia echipelor de salvare a fost una promptă astfel încât la ora 22:48 cei trei motociclişti au fost găsiți de către Serviciul Salvamont-Salvaspeo. Aceştia nu au nevoie de îngrijiri medicale, astfeş că seara a avut un final fericit pentru cei trei bărbaţi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.