duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Descoperire macabră în Brașov. Un bărbat și-a găsit soția carbonizată și fiica moartă

  de - | 16 decembrie 2023, 11:24 AM | Naţional

  0

  Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte, vineri seara, 15 decembrie, într-o localitate din județul Brașov. Polițiștii caută să dezlege misterul tragediei, conform observatornews.

  Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţul femeii, care, alarmat că cele două nu mai răspundeau la telefon, a mers acasă.

  Acolo, a avut șocul să-și vadă soția carbonizată, în curtea casei, iar fata, moartă, în bucătărie, cu urme de strangulare pe gât.

  Un vecin a declarat „Când am intrat acolo în curte, am văzut-o pe ea acolo în spate şi fata era jos, în bucătărie şi erau domnii de la SMURD o resuscitau.”

  Ipoteza unei crime urmată de sinucidere, luată în calcul de criminaliști

  Criminaliştii nu exclud ipoteza că mama şi-ar fi ucis propria fiică, iar ca să scape de consecinţe, s-ar fi sinucis prin incendiere. Din spusele apropiaţilor, femeia de 50 de ani ar fi suferit de depresie.

  „Ea a fost bolnavă, e adevărat. Cred că a avut depresie. Ea a fost bolnavă în ultimul timp”, a declarat o altă localnică.

  Vecinii nu îşi explică ce s-ar fi putut întâmpla, însă au doar cuvinte de laudă la adresa familiei.

  Fata de 26 de ani era învățătoare, într-un alt sat din județul Brașov. Tatăl ei lucra ca șofer, pe un camion de mare tonaj. Iar mama ei era casnică. Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele preliminare ale celor două necropsii, în speranţa că vor reuşi să facă lumină în acest caz.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.