miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbatul reținut fără să fie vinovat de crima din Sibiu dă în judecată Poliția: „Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele”

  de - | 18 noiembrie 2023, 11:45 AM | Naţional

  0

  Bărbatul reținut și audiat vreme de 12 ore ca suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner spune că a fost bătut de Poliție.

  Laurențiu Lăcătușu, tânărul din Valea Stanciului, județul Dolj, a povestit cu lux de amănunte cum a fost agresat de polițiști. „Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie… Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la Poliție? De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la Poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos”, a spus acesta.

  Soția lui Laurențiu a fost martoră la toată scena. Femeia susține că a văzut mai multe persoane suspecte care dădeau târcoale locuinței. Speriată, și-a sunat soțul să vină acasă. Când acesta a intrat pe stradă, oamenii legii s-au năpustit asupra lui. „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat: „Vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era Poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați”.

  Laurențiu Lăcătușu a fost eliberat pentru că nu există „probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”.

  Bărbatul nevinovat a spus că va acționa în instanță pentru procedurile violente ale Poliției.

  sursa: Știri pe surse

   

  Citește și: Cei care l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner au plecat spre Sibiu de la Dumbrăvița. Unul dintre suspecți a fost prins aseară

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.