Descinderi ale „mascaților” în Arad și Timiș pentru destructurarea unei rețele de trafic de migranți

  de Special Arad | 13 mai 2019, 11:57 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Opinia Timișoarei)

  Ofițerii de la Combaterea Crimei Organizate din cadrul DIICOT Timișoara, împreună cu trupe speciale din IPJ Timiș, au descins luni nu mai puțin de 15 locații din Arad și Timișoara. Este vorba despre o acțiune de combatere a unei rețele de trafic cu migranți, care vine după o monitorizare de mai bine de șase luni, perioadă în care cetățeni români și străini stransportau ilegal peste graniță migranți.

  Totodată, se pare că transporturile au fost oprite în vămile din județul Arad și că într-una din locațiile în care au descins mascații a fost găsit un grup de 12 migranți, aceștia intenționând să ajungă în țări precum Austria sau Germania.

  Potrivit informațiilor publicate de jurnaliștii de la Opinia Timișoarei, liderul grupării ar fi fost un sirian, acesta fiind ridicat dintr-o garsonieră din Timișoara.

  Aceeași publicație anunță că migranții proveneau din Afganistan, Irak și Siria și că aceștia plăteau până la 10.000 de euro pentru a pleca din țările lor și a fi duși în Europa.

  Citește mai multe cu un singur click aici: OpiniaTimișoarei.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.