sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Deputatul PNL Sergiu Bîlcea: „PNL nu este de acord cu majorarea taxelor!”

  de - | 16 noiembrie 2023, 4:43 PM | Comunicate contra cost

  1

  Dezbaterile politice pentru adoptarea bugetului pentru anul viitor sunt în plină desfășurare iar în PNL se conturează un curent de opinie pentru păstrarea nivelului taxelor și impozitelor. Deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, a declarat că Guvernul trebuie să găsească soluții pentru a susține investițiile și pentru a ajuta diferite categorii socio-profesionale fără să impună noi taxe sau să le mărească pe cele existente.

  „Noi susținem majorarea pensiilor în special în limita posibilului. Creșterea fiscalității suportată de mediul privat ar afecta economia, ar duce la scumpiri și inflație, ar afecta creșterea economică și ar avea în final efectul de a genera sărăcie pentru toată lumea. Chiar dacă urmează un an electoral, este nevoie de responsabilitate și de decizii care ajută economia să crească. La Arad, avem investiții mari în derulare din fonduri europene în special care ne ajută să dezvoltăm infrastructura și care ajută la crearea și menținerea locurilor de muncă. De asemenea, noi suntem o zonă în care avem investiții private importante, care susțin economia locală și care ne dorim să continue în ritm bun. Sunt de acord cu majorarea pensiilor atât cu rata inflației cât și prin recalculare dar este nevoie de decizii care să reducă semnificativ cheltuielile statului, de reforme și de creștere economică pentru a avea o creștere reală de venituri, inclusiv pentru pensionari, nu doar nominală, anulată de inflație”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.