duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Deputatul PNL Sergiu Bîlcea: „Pensiile cresc în mod cert cu 13,8% de la 1 ianuarie !” (P)

  de - | 20 noiembrie 2023, 3:22 PM | Comunicate contra cost

  0

  Pensiile vor fi indexate cu rata inflației de la 1 ianuarie, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.
  „Majorarea pensiilor cu 13,8% este o certitudine. Este vorba despre respectarea legislației care apără puterea de cumpărare a pensionarilor. Vreau să amintesc că PNL a susținut și anul trecut o majorare a pensiilor mai mare decât cea acceptată în final de partenerii noștri de guvernare.

  Mai mult, în ultimii ani cu guvernare liberală, pensiile au crescut cu 40%, punctul de pensie crescut de la 1265 de lei la 1785 de lei, utilizând surse de finanțare sustenabile. Procentul de creștere suplimentar pe parcursul anului viitor prin recalculare este în dezbatere dar trebuie evaluat atent, ținând cont pe de o parte de nevoile părinților și bunicilor noștri, pe de altă parte de alte angajamente care sunt importante pentru viața tuturor: evitarea creșterii impozitării, sprijinirea mediului privat, respectarea angajamentului față de cadrele didactice.

  Cred că în acest timp avem de făcut reforme pentru a îmbunătăți rata de absorbție a fondurilor europene și reforma statului, pentru reducerea cheltuielilor”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.