„Dennis Man poate ajunge un jucător de top!” Parma a pierdut aseară pe terenul lui Juventus

  de Lucian Dănilă | 22 aprilie 2021, 8:27 AM | Sport

  0

  Dennis Man a fost aseară adversarul celebrului Cristiano Ronaldo, dar și al legendarului portar Gianluigi Buffon, în meciul pe care Parma l-a disputat pe terenul campioanei Italiei, Juventus Torino.

  Buffon a debutat în Serie A în 1995, cu trei ani înainte de a se naște Dennis Man! Aseară, Buffon a fost învins de Brugman cu un șut perfect din lovitură liberă de la 20 de metri, iar Parma deschidea scorul. Gruparea la care evoluează Dennis Man și Mihăilă este o adevărată specialistă în a pierde partidele în care a deschis scorul, iar asta s-a întâmplat și cu Juventus. Alax Sandro, cu o „dopietta” și De Ligt au marcat pentru Juventus care a câștigat cu 3-1 și este pe locul 3 în Serie A.

  Parma este ca și retrogradată, fiind la 11 puncte distanță de Benevento, prima echipă aflată deasupra liniei.

  Dennis Man a făcut un joc discret, fără realizări. Nu a creat nicio fază periculoasă, a fost implicat în foarte puține dueluri directe și nu a tras niciun șut la poarta adversă, fiind înlocuit în minutul 80. Mihăilă a intrat în minutul 60 dar nici el nu s-a remarcat cu ceva.

  Chiar și după o înfrângere și un meci modest, antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, l-a lăudat pe Dennis imediat după meci:

  „Încasarea golurilor în ultima parte a devenit deja o obișnuință pentru noi. Dăm cu piciorul unor evoluții bune din cauza că primim goluri din faze fixe, compromitem un meci întreg așa.
  Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.
  E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top”, a transmis antrenorul Parmei pentru Parmalive.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.