duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  E oficial! Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United

  de Lucian Dănilă | 22 noiembrie 2022, 8:55 PM | Sport

  0

  Cristiano Ronaldo și-a dorit plecarea de la gruparea de la Manchester United și pentru a face și mai ușor acest lucru, lusitanul a acordat un interviu jurnalistului Piers Morgan, în care a criticat antrenorul și conducerea clubului de pe Old Trafford.

  Astfel, în aceste zile, Cristiano Ronaldo și Manchester United au ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului cu efect imediat. Înțelegerea portughezului cu Manchester United era valabilă până în vara anului 2023.

  „Clubul îi mulțumește pentru contribuțiile imense avute în cele două perioade”, scrie într-un comunicat al englezilor.

  Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United la începutul sezonului trecut, în care a fost golgheter, cu 18 goluri. În acest sezon, Ronaldo a jucat în 16 meciuri oficiale, a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive.

  Aflat în Qatar cu naționala Portugaliei, Ronaldo intră în competiție joi seara de la ora 18, atunci când naționala lusitană va întâlni Ghana.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.