sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, a patra prezență în Serie A, dar Parma a ratat o victorie de care avea mare, mare nevoie

  de Lucian Dănilă | 21 februarie 2021, 3:41 PM | Sport

  0

  Dennis Man a bifat cea de-a patra prezență pentru Parma în Serie A, și de data aceasta intrând pe teren din postura de rezervă. A intrat pe teren în minutul 67 în locul lui Karamoh și a avut, probabil, cea mai consistentă evoluție de la sosirea sa în Italia, dar fără a-și pune amprenta pe tabela de marcaj.

  Celălalt român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, a fost titular și putem spune că a fost cel mai periculos jucător al echipei antrenate de Roberto D’Aversa. Mihăilă a participat la faza primul gol al Parmei reușit de Corneliuson, după care a obținut un penalty din care Kucka a dus scorul la 2-0. Era doar minutul 32 și Parma avea două goluri avans în fața lui Udinese. În partea secundă, Mihăilă a mai avut o ocazie mare, dar șutul său din unghi a fost respins de portarul Musso.

  mihaila

  Udinese a redus din diferență prin Okaka în minutul 64 și a egalat prin Nuytink în minutul 81. Pe final de meci, atât Udinese cât și Parma puteau marca golul victoriei, dar au ratat pe rând prin Nestoroski respectiv Gagliolo. Ultima ocazie de gol a jocului a fost în minutul 5 de prelungiri, dar lovitura de cap a lui Dennis Man a trecut pe lângă poartă.

  Parma a reușit doar o remiză, 2-2, după ce a condus cu 2-0 la pauză. Ar fi fost o victorie de care aveau mare, mare nevoie parmegianii. Cu punctul obținut în această după amiază, Parma rămâne pe locul 19, cu doar 14 puncte, la 6 puncte distanță de Torino, aflată deasupra liniei locurilor retrogradabile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.