miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Delphi Packard își închide o importantă unitate de producție! Aproape 700 de oameni rămân fără loc de muncă

  de Special Arad | 4 februarie 2018, 10:15 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Pentru sute de români începutul de an nu sună deloc bine. Ba dimpotrivă! Compania care deținea această fabrică își face bagajele și închide porțile punctului de lucru, lăsând fără serviciu circa 700 de oameni.

  Cel mai mare angajator din Moldova Nouă, compania Delphi Packard, își închide porțile în orașul de la malul Dunării, „aruncând” în stradă 698 de oameni, anunță reper24.ro.

  La ora anunțului închiderii punctului de lucru Delphi Packard din Moldova Nouă, compania mai avea 698 de angajați, care, la final de martie sau chiar mai repede, se văd nevoiți să-și caute alte locuri de muncă.

  „Vom face toate demersurile necesare împreună cu părţile implicate pentru a minimiza impactul negativ şi pentru a căuta soluţii care să-i ajute pe angajaţii afectaţi de această măsură“, a anunțat compania.

  În ceea ce privește situația unității de producție din județul Arad, de la Ineu, nu a apărut nicio informație că ar fi afectată de decizia de închidere a fabricii de la Moldova Nouă.

   

  Sursa foto: Arhivă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.