joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Delegație de oameni de afaceri din China, interesați să investească în Arad

  de Special Arad | 4 decembrie 2021, 9:07 AM | Administraţie

  0

  Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, împreună cu vicepreședintele Răzvan Cadar, au primit la sediul instituției o delegație de oameni de afaceri chinezi interesați să investească în județul Arad.

  ,,Am discutat concret despre acest proiect de investiție, un proiect de energie verde, și am prezentat argumentele care fac județul nostru atractiv în relația cu investitorii. Aradul este un județ puternic și dinamic, cu direcții clare de dezvoltare pentru următorii ani. Suntem preocupați să atragem investitori noi, pentru că dezvoltarea mediului economic înseamnă crearea de noi locuri de muncă și, implicit, creșterea calității vieții arădenilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
  Consiliul Județean Arad are o relație de prietenie și colaborare cu Republica Populară Chineză, fiind înfrățit cu Provinciile Fujian și Hainan.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.