Pontul zilei: „UTA vs CFR Cluj. Dan Petrescu are de cine să se teamă”

  de Special Arad | 26 September 2021, 1:38 PM | Sport

  0

  În secțiunea „Sport | Pariuri”, cu supratitlul „Pontul zilei”, autorul D.S. notează pe HotNews.ro„UTA este una dintre formațiile solide ale campionatului de fotbal din România, capabilă să nu piardă contra campioanei, duminică seară, de la ora 21:00”.

  Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu este „sperios din fire și prăpăstios la fiecare meci”, astfel că „are motive să se teamă, înaintea partidei din Vestul țării”, se arată în articolul HotNews.

  „Antrenorul Laszlo Balint a creat o echipă articulată, un mix fericit între români și străini. Iar atmosfera în echipă este bună, cât timp banii vin la timp, iar rezultatele sunt pe măsură”, notează autorul, menționând totodată înfrângerea UTA-ei cu ACSO Filiași, fiind de părere că „scuza că a fost folosită o formulă experimentală nu stă în picioare. Rămâne de văzut dacă a fost un banal accident de traseu sau arădenii au luat-o la vale”.

  Argumentele se bazează pe statistica pariurilor la Superbet, combinația conform căreia meciul se va termina la egalitate, iar numărul de goluri va fi în marja 0-2, ceea ce ar înseamna ca meciul să se termine 0-0 sau 1-1, având cota 3,6.

  „La cât de zgârcită este CFR cu Dan Petrescu pe bancă, trebuie să luăm în calcul un număr scăzut de goluri”, adaugă autorul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.