miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Delegați din Uganda, la U.V.V.G.

  de Special Arad | 9 septembrie 2023, 12:35 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. În cursul zilei de vineri, 08.09.2023, Universitatea de „Vest Vasile Goldiș” din Arad a primit vizita doamnelor Dr. Edith Nsubuga Namutebi, consilier ministerial, și Prossy M. Mugenyi, director al Departamentului de Cooperare, din Uganda.

  Această vizită a fost facilitată de Camera de Comerț și Industrie Arad, sub conducerea domnului președinte Gheorghe Seculici.

  În cursul vizitei, distinsele doamne au avut ocazia de a interacționa cu membrii comunității academice, schimbând opinii și experiențe. De asemenea, au descoperit facilitățile noastre academice și împreună cu echipa U.V.V.G., au explorat potențialele inițiative comune care ar putea contribui la dezvoltarea sustenabilă și la înțelegerea mai profundă între cele două țări.

  Buna colaborare dintre universitatea noastră și C.C.I.A. a avut, de fiecare dată, beneficii pentru ambele părți, astfel că și această nouă inițiativă se prefigurează a fi una cu rezultate pozitive, pe temem lung.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.