Deja tradiționalul spectacol de pop & rock simfonic al Filarmonicii Arad revine, în această lună, la Ștrandul Neptun

  de Special Arad | 9 June 2022, 5:56 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. Pop & Rock Simfonic, evenimentul Open Air al lunii iunie, vă propune o reîntâlnire cu oaspeții italieni ai Filarmonicii, Giuseppe Carannante și Emanuela Loffredo, într-un program special dedicat generațiilor de fani ai rock-ului și muzicii pop de ieri și de azi, cu refrene de colecție, prezentate în veșmintele muzicii clasice, în aranjamente semnate Raffaele Minale, Maurizio Pica și Giuseppe Carannante.
  „Sunteți cu toții bineveniți la spectacolul orchestrei simfonice și al corului academic, organizat în spațiul deschis al Ștrandului Neptun, joi 23 iunie 2022, la ora 20:00, un eveniment cu titluri de marcă din repertoriul Queen, ABBA, AC/DC, Deep Purple, Guns N’ Roses sau Van Halen, ales și pregătit în versiuni orchestrale sau mixte, vocal simfonice, dar și cu standarde preluate din repertoriul anilor ’60 – ’80, semnate John Miles, John Fogerty, Leonard Cohen.
  Vă puteți reîntâlni în aceeași seară cu Mario Band, care își anunță prezența cu un segment de program pe același suport simfonic și în care vor fi readuse pe scenă muzica lui Carlos Santana și o mini-colecție Phoenix .
  Iar celor care doriți să veniți alături de noi, vă reamintim că vă așteptăm cu mare drag! Accesul la spectacol este gratuit și se va face prin intrarea dinspre Podul Decebal – Zona Parcării”, transmite Filarmonica Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.