joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „Deep Dive Dubai”, cea mai adâncă piscină din lume, are o adâncime de 60 de metri | Video

  de - | 1 august 2021, 4:09 PM | Internaţional

  0

  (foto: deeperblue.com)

  După cel mai înalt zgârie-nori și cel mai mare mall din lume, Dubai se laudă cu o altă atracție record – cea mai adâncă piscină de scufundări! Cu o adâncime de 60 de metri, piscina, parte a Deep Dive Dubai – a bătut recordul deținut de Deepspot din Polonia, care are o adâncime de peste 45 de metri, scrie DigiFM.ro

  Piscina Deep Dive Dubai este plină cu 14 milioane de litri de apă – volumul a șase piscine olimpice – și este de cel puțin patru ori mai mare decât orice altă piscină de scufundări din lume.

  Guinness i-a acordat titlul „Piscina cea mai adâncă pentru scufundări” pe 27 iunie.

  În prezent accesul se face doar cu invitație, dar piscina va fi deschisă publicului mai târziu în acest an.

  Temperatura apei este menținută la 30 de grade Celsius, confortabilă pentru purtarea unui costum de scafandru sau a unui costum de baie.

  Componenta vedetă a Deep Dive Dubai este orașul subacvatic. Scufundătorii pot explora apartamente scufundate și abandonate și pot juca biliard sub apă. Sistemele de iluminat și de sunet de ultimă generație au fost montate în interiorul piscinei pentru a crea diferite atmosfere. Piscina este, de asemenea, un studio de film subacvatic – cel mai mare de acest gen din regiune.

  Sursa: digifm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.