Declarația lui Vlad Botoș, candidatul Alianței 2020 USR PLUS pentru Parlamentul European:

  de - | 27 mai 2019, 12:27 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Mulțumim miilor de arădeni care ne-au acordat votul, punându-și speranțele într-o clasă politică alcătuită din profesioniști, din oameni care au demonstrat deja că sunt responsabili și onești.

  Suntem conștienți de greutatea mandatului primit și ne asumăm responsabilitatea de a produce acea schimbare atât de necesară în administrația publică. Statul român are nevoie de implementarea unor reforme de substanță, care să-i asigure o funcționare eficientă, atât la nivel central cât mai ales la nivel local, acolo unde sunt afectate cel mai mult interesele cetățeanului.

  Ne asumăm să venim în fața arădenilor cu o alternativă competentă și cinstită la alegerile locale de anul viitor, prin care să înlăturăm actualii baroni locali și rețeaua de influențe și interese pe care o patronează.

  Acest vot este pentru noi un semnal că suntem pe drumul cel bun și că trebuie să continuăm. Promitem tuturor că nu ne vom abate de la drumul pe care am pornit, punând pe primul loc interesul cetățenilor. Suntem hotărâți și vom împlini tot ceea ce am promis.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.