luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Deci, suntem din nou pe roșu…

  de Lajos Notaros | 12 ianuarie 2022, 3:12 PM | Blogul Special Arad | Recomandările editorilor

  1

  Bine că i-au dat înapoi viza lui Djokovic, bine că Ghiță al nostru negociază intrarea lui Tăriceanu în PNL și că, cel puțin cum susține Sergiu Bîlcea, vom mai construi trei poduri peste Mureș, chiar dacă până acum am construit doar un podeț.

  Conjurația mondială cu virusul merge înainte, Aradul intrând din nou în scenariul roșu, chiar dacă după părerea majorității astea sunt șmecherii ale celor care vor să câștige cât mai mulți bani pe spinarea noastră, fără să mai vorbim de cei care vor să ne spioneze și în vis, în fond nu-i de ici-colea să vezi ce visează un amețit care postează pe FB numa’ tâmpenii.

  Cu mască sau fără, asta este, nu ne putem trimite la școală copiii dacă șase din zece profi nu sunt vaccinați și ce-i dacă ăialalți patru sunt ca Djokovic, au și ei dreptul lor, dreptul să poarte virusul, în fond virusul e virus iar noi cu toții suntem oameni.

  De bine, de rău. Uite, până și primarele nostru își face mai nou rondul de seară în cetate la Budapesta, întâlnindu-se cu primul vânător al Ungariei – și din elicopter vânează -, întâmplător adjunctul lui Viktor Orbán. Secretos, ca la emisiunea cu omul lui din presă, nu ne spune ce a căutat el acolo, ne lasă cu buzele umflate, în fond nu e de colea să te duci imediat după revelion la Budapesta. Dacă celălalt, omul care nu te vrea, se duce mereu la Bruxelles, iar de acolo direct la schi la Straja.

  Și ce-i dacă suntem pe roșu?

  Treaba mere înainte, vânătoarea-i vânătoare, iar negocierile cu Tăriceanu sunt gata făcute, important e doar ce post să-i dea lui Călin File din Poveste – Tăriceanu, nu Bibarț, atenție! -, te vaccinezi ori nu te vaccinezi, tot acolo ești, cu o moarte toți suntem datori. Mai ales dacă e vorba de moartea altcuiva…

  Acuma chiar ar fi peste poate să ne întrebăm, oare nu Bibi ne-a trecut peste trei la mie cu vizita sa din Budapesta – ăia sunt lejeri de tot că sunt popor venit din Asia – sau Ghiță al nostru, schiorul cu ochelari de marcă, din Bruxelles sau chiar Straja, că nu se știe niciodată.

  Noroc că UTA e în Turcia, ăia sunt mai tot timpul pe roșu, n-au treabă, mai un cutremur, mai o lovitură de stat, important e că au venit doi jucători de doi metri. Chiar dacă nu vor da gol, nici să dai gol pe lângă sau peste ei nu va fi ușor.

  Cum am spus, suntem din nou pe roșu, dar numai noi, cioflingarii ăștia care oricum nu avem altă treabă decât să protestăm după mască sau să batem texte pe claviatură până ni se termină bateria. Că vine și factura la energie, azi-mâine…

  Ei, cei despre care am vorbit, sunt mai mult pe galben.

  Dar cel mai mult pe albastru…

  271439506 672355783923449 7810666508655238055 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.