De Rusalii, la Arad, în loc de Sfântul Duh, au pogorât niște capre în Piața Catedralei

  de Special Arad | 16 iunie 2019, 9:13 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  E deja o banalitate să scriem despre animale care se plimbă agale în oraș, dar astăzi e sărbătoare și pentru animale. De-a lungul timpului am avut porci, vaci și cai în anumite zone ale Aradului sau chiar în centru, însă în această seară, de duminica Rusaliilor, a venit rândul caprelor!

  Cele cinci animale au fost surprinse pe străzile Academia Teologică, Ioan Georgescu și în Piața Catedralei, ceea ce indică faptul că ele ar fi venit dinspre Piața Sârbească.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.