De miercuri se sistează furnizarea apei potabile în mai multe localități din Arad

  de Special Arad | 22 November 2016, 3:30 PM | Şofronea | Știri Arad | Zădăreni

  0

  Știri Arad. Compania de Apă Arad anunţă că miercuri 23.11.2016 vor avea loc lucrări de cuplare a rețelei existente la rețeaua nouă de apă potabilă. Din această cauză, în intervalul orar 09:00 – 13:00  Compania de Apă Arad este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în localităţile: Zădăreni și Bodrog.

  Tot pentru lucrări de cuplare la rețeaua nouă de apă potabilă, Compania de Apă Arad este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în localităţile Șofronea și Sânpaul, miercuri 23.11.2016, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

  Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenării depunerilor din conducte. Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.